Campur Sari is een muziekformatie die voornamelijk popjawa in haar repertoire heeft, afgewisseld met bigie pokoe en kaseko, is Campur Sari wellicht de ideale formatie om Uw avondje op te vrolijken. Voor uw bruiloft, verjaardag en partijen zijn wij Uw aangewezen partner.Voor info kunt U bellen met Ingrid Jasadinanga tel: 0617716813

________________________________________________________________________________

Brian Lo

bryan Lo

_______________________________________________________________________________

Muziekformatie M&M

m-m groepsfoto org M&M bestaat uit zeer ervaren muzikanten en zangers(essen) die elk op hun beurt de lessen hebben getrokken uit podiumervaring en al dan niet metDVDopnames.Kenmerkend van M&M is de passie die wij koesteren als muzikant voor alle genres en stijlen die wij kennen. Het zal u daarom wel opvallen en verbazen hoeveel invloeden u te horen krijgt die vaak te maken hebben met andere culturen. Daarop durven wij met trots te zeggen dat dit M&M siert. Ons belangrijkste motto: Wij hebben plezier in hetgeen wij doen maar belangrijker is dat u voelt en pleziert van onze liefde voor muziek. Als u geniet en met een heerlijk gevoel veilig thuis bent, hebben wij ons doel bereikt. Toch gaan/willen wij een stap verder. U zien schateren, lachen en genieten van elke minuut die telt op de dansvloer als wij, M&M, uw avond mogen laten schitteren.

________________________________________________________________________________

Duo LangkoeasL.Nawidjaja en A.Sarjoen hebben onlangs een sangduo gevormd in Hoogezand. Deze beide heren zijn afkomstig uit de gelijknamige Surinaamse dorp “Bakki”. Beiden zingen en bespelen een eigen instrument. Hun repertoire is voornamelijk Popjawa, maar zijn in staat het publiek met andere muziekstijlen zoals ,Salsa, merengue, Nerderlandstallig etc, te vermaken. Heeft U binnenkort een swingende muziekale omlijsting nodig, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
               

L.Nawidjaja
Telefoon  : 0598394083
Postadres: Thorbeckelaan 1c
9602 TL Hoogezand

________________________________________________________________________________

Speelt U in een band of bent U een solo artiest en U hebt een website. Wij plaatsen gratis een link naar uw website. Heeft U geen website en wilt U toch een vermelding, dat kan ook. Mail ons de naam van de band/artiest, contact adres en het wordt(gratis) geplaatst. U kunt ook het repertoire  vermelden, wat U of Uw band speelt. Heeft U een demo nummer die U ons wilt laten horen, stuur het gerust op, het kan allemaal. Een foto is ook welkom. Vooral beginnende artiesten en bands kunnen zich op deze manier, zonder hoge kosten, aan het grote publiek presenteren. Wij zijn slechts een medium en wijzen elke aansprakelijkheid af, die zijn of kunnen ontstaan door het gebruik van deze website.

One Comment

 1. martoredjo.maarten
  sep 23, 2014 @ 20:27:46

  hallo mas hendrik piye kabare..hahaah eindelijk noh
  odiessss thuis hoor
  pah marto

  Reply

Leave a Reply

*

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE