Wij zijn vanaf  20 juni 2015, een samenwerking aangegaan, met Bax-shop.nl. Wij zijn al een poosje op zoek geweest naar een partner die affiniteit heeft met jawachords.nl. Deze partnerschap hebben wij eindelijk gevonden in de vorm van een affiliate programma, die geboden wordt via tradetracker.com. Wij hebben voor deze samenwerking gekozen, omdat het voor ons vele voordelen biedt, die uiteindelijk ten goede komt aan de popjawa liefhebbers. Wij hebben voor Bax-shop .nl gekozen omdat deze webshop een heel goede reputatie heeft, Op het gebied van muziekinstrumenten staat Bax-shop boven aan de lijst. Het aanbod is heel groot en divers, de prijs is altijd heel scherp en concurrerend vergeleken  met andere webshops.

Wat houden wij hieraan over?.

Elke keer dat U de website van Bax-shop.nl via ons bezoekt(geheel vrijblijvend, dus geen verplichtingen), krijgen wij een notering in de vorm van een klick. Elke klick die geregistreerd wordt, vertegenwoordigd een bepaalde waarde, hoe meer klicks hoe groter de waarde.
Als u besluit om een artikel te kopen gaat U via de reklamebanner van jawachords.nl.
U klikt op deze banner die op elke pagina te zien is en U komt op de website van Bax-shop.nl., U doet uw aankoop en wij ontvangen een een kleine vergoeding (commissie).

Deze vorm van samenwerking is een win-win situatie voor alle partijen.
U koopt Uw product bij een betrouwbare webshop voor een heel scherpe prijs.
Wij ontvangen een kleine vergoeding, die ons helpt deze website online te houden.
Jawachords .nl werkt met vrijwilligers en het onderhouden van een website breng hoge kosten met zich mee.
Wij hopen met deze korte uitleg voor Uw begrip en  medewerking, waardoor jawachords.nl kunt blijven bestaan en U van heerlijke popjawa kunt blijven voorzien.
Mocht U de banners als storend ervaren, bieden wij u ons welgemeende excuses.

Limango64,

Namens het team van www.jawachords.nl

Bax-shop.nl | Alles voor de DJ, Producer en Muzikant!

Wij hebben gemerkt dat het steeds vaker voorkomt dat men verzoekjes doet, via de comment van een pagina. Op deze wijze is het mogelijk dat wij daar pas heel  laat achter komen. Verzoekjes kunt U het beste via jawachords@gmail.com naar ons toe sturen.

Alvast bedankt voor Uw medewerking.

Limango64

Leave a Reply

*

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE